Brevete si premii

SGS

Brevet2Aprobări și Standarde

Firma noastra specializată în căzi cu hidromasaj și echipamente pentru înot și spa, este unul dintre cei mai mari producători de echipamente spa. Suntem acreditați ISO9001: 2008 și ISO 14001: 2004 de către SGS, ceea ce înseamnă că sistemul nostru de control al calității, proiectarea, fabricația și service-ul sunt strict în conformitate cu standardele internaționale cele mai înalte ISO9001: 2008. Căzile cu hidromasaj și echipamentele spa sunt în conformitate cu standardele ETL, CE, TUV GS, GOST-R, ASA, C-Tick și KC.

 

 

Certificare marca TUV

Brevet3Sigla TUV pentru produse afișează pictograma „S”, combinată cu formulări „testat pentru siguranță” și „producție monitorizată”, ceea ce înseamnă că:
• Produsul a trecut printr-o procedură de testare complexă
• Fabrica de producție este monitorizată în mod regulat
Caracteristici specifice ale produsului: Unic
Evidențierea atributelor specifice ale produselor este un mijloc important pentru diferențierea produselor pe piețele competitive. Unic printre mărcile de certificare a produselor, marca TUV oferă o combinație a situațiilor „testat pentru siguranță” și „producție monitorizată”, în legătură cu o caracteristică individuală suplimentară de produs. (Fiecare declarație trebuie să fie verificată prin teste adecvate, de către TUV.)
Avantajele certificării TUV
• Certificarea TUV combină una sau mai multe declarații de produse.
• Monitorizarea instalației de producție este în mod clar vizibilă.
• Certificarea TUV pentru produse are valabilitate nelimitată.
• Marca însăși ilustrează în mod clar calitatea produselor atunci când este plasată pe materiale de marketing legate de produs.
• O trăsătură specifică a produsului poate fi ilustrată în marca TUV cu condiția ca aceasta să fi fost aprobată de TUV.
Cum să obții certificare TUV pentru produse
Produsul trebuie să fie complet testat iar unitatea de producție trebuie să fie monitorizată în mod regulat de către TUV, de către unul dintre partenerii noștri sau de către un organism notificat recunoscut.

 

Eficiența energetică

eficienta energCosturi mai mici pentru achiziție și consum mai mic de energie

Noi sunt lider al industriei spa din China în ceea ce privește designul, calitatea și fabricarea de căzi cu hidromasaj și echipamente pentru spa și înot cu eficiență energetică. Fiecare echipament outdoorspa este construit în conformitate cu standardele TUV SUD Germania, care combină o serie de echipamente eficiente energetic pentru a economisi energie și pentru a vă relaxa fără grijă.
Izolația cu spuma păstrează căldura în interior
outdoorspa a construit un sistem eficient de cost, folosind componente cheie eficiente pentru a vă facilita posibilitatea de a vă bucura de costuri de operare mai mici. Dacă aveți cada cu hidromasaj bine izolată și eficientă energetic, aceasta va menține temperatura setată pentru câteva ore după ce sistemul de încălzire este oprit.
outdoorspa folosește izolație de spumă cu valoare R-10, care spumă acoperă pereții întregii structuri pentru a preveni pierderile de căldură, transformând astfel căzile cu hidromasaj în cele mai eficiente. Spuma acoperitoare păstrează căldura și susține instalația sanitară a căzii. Beneficiile acesteia sunt sporite de izolația cu spumă poliuretanică care acoperă scobiturile și umple spațiul de sub cadă. Căzile cu hidromasaj eficiente energetic pot păstra temperaturi peste limita de îngheț, în timpul lunilor de iarnă, cu acoperirea adecvată.
Capacul izolator cu calități izolante bune
Toate capacele noastre pentru echipamentele spa trebuie să fie potrivite și izolante pentru a păstra căldura înăuntru și frigul afară. Fiecare capac prezintă un strat de spumă cu densitate mare (cu o valoare R ridicată pentru izolare) pentru o retenție maximă a căldurii. Capacul nu doar că asigură eficiență energetică echipamentului spa, dar și păstrează apa curată o perioadă mai îndelungată, reducând astfel costurile de întreținere.
Raportul unui test de energie făcut de TÜV SÜD (Germania)
Testele privind consumul de energie au fost efectuate în condiții de testare. Vă prezentăm constatările în urma testului.. outdoorspa a contractat TÜV SÜD Germanie pentru a testa modele echipamentelor spa din seria Brilliant în condițiile de testare: temperaturi de testare au fost setate la valori neobișnuite, cum ar fi o temperatură ambientală de 10 ± 1 ° C și o temperatură în echipamentul spa de 37 ° C. 2 utilizări pe săptămână, fiecare ciclu de utilizare include 3,5 zile. Utilizarea echipamentului spa a fost limitată la numai 30 minute la fiecare îndepărtare a capacului superior, cu funcționare pompei cu jet timp de 15 min. Restul din cele 3,5 zile este perioada de păstrare a temperaturii cu toate capacele.
Testul a relevat un consum minim de energie electrică de 3,42 kWh / zi pentru un echipament outdoorspa, la 10 ± 1 ° C temperatura ambientală și 37 ° C temperatura apei. Consumul anual de energie electrică este de 1638.56 kWh.

 

ETL

Brevet5ETL este o abreviere a unor teste electrice de laborator din SUA (Laboratoare de Testare Electrice). ETL este un certificat de laborator, creat de inventatorul american Thomas Edison în anul 1896, care s-a afirmat în SUA și în întreaga lume ca un garant al calității. La fel ca și UL și CSA, ETL, în conformitate cu standardele UL sau Standardele Naționale din SUA, efectuează testele nucleare pentru marca de certificare ETL, dar, în același timp, și în conformitate cu standardele UL sau ale Institutului Național pentru Standarde din SUA și standardele CSA sau standardele de testare emise de marca de certificare din Canada. În colțul din dreapta jos se aplică semnul „us” pentru Statele Unite, în colțul din stânga jos se aplică semnul „c” pentru Canada iar pentru ambele țări se aplică cele două semne împreună adică „us” și „c”.
Orice produs electric, mecanic sau electro-mecanic care are inscripționat certificatul ETL a fost general acceptat în SUA și Canada ca un produs ce îndeplinește standardele de siguranță, cerințele minime și a fost testat în prealabil în conformitate cu aceste standarde; reprezintă, de asemenea, și o instalație de producție agreată are primește controale stricte, periodice, pentru a asigura calitatea produsului și faptul că poate fi vândut atât pe piața din SUA, cât și din Canada.

 

Intertek

Brevet6Cererile de produse cu certificare de mediu – certificat de mediu Green Leaf Intertek vin sub controlul autorităților și a unei surse de neîncredere a consumatorilor în creștere. Marcate ca și „Greenwashing” sau „Grren Sheening” – promovarea mincinoasă a produselor ecologice – grupurile de promovare și consumatorii caută dovezile clare de protejare a mediului.
Studii recente evidențiază cum consumatorii continuă să sprijine companiile și brandurile care își demonstrează responsabilitatea socială și de mediu și caută să obțină cât mai multe certificări și etichetări ale produselor pentru validarea acreditărilor de mediu. Mai mult, producătorii și brandurile de retail sunt sub presiunea asigurării că produsele îndeplinesc standardele și au fost supuse unor teste și analize care să susțină pretențiile.
Noua acreditare Green Leaf Intertek este dovada că un produs a fost testat independent și sa constatat că este conform mai multor reglementări de mediu existente, cum ar fi legile RoHS, REACH și cerințele Eco Design, dovadă evidențiată printr-o singura siglă. Sigla Gren Leaf este utilizată pe ambalajele produselor, în afișajele punctelor de cumpărare, în promovarea și descrierea produsului pentru a evidenția calitățile ecologice ale acestuia.
Pentru a răspunde cererii tot mai mari de pe piață în viitor, Intertek va extinde sfera de aplicare a sistemului de certificare pentru a sprijini producătorii – și vânzătorii – să îndeplinească cererile de performanță ale produsului verde prin aceeași acreditare unică și a sistemului de etichetare pentru consumatori.

Share This