1 Care este materialul principal al bazei echipamentului SPA exterior și cum să-l aleg?

Acrilul este cel mai potrivit material pentru echipamentul SPA ținând cont de factorii de temperatură și presiune. Acrilul poate suporta temperaturi de 180 de grade și o presiune de 2 tone.În oferta noastră se regăsește o paleta de 20 de culori pentru materialul acrilic din care dumneavoastă să alegeți. Acestea sunt disponibile pe pagina noastră web.

2 Cum să evităm disfuncțiile componentelor electronice pentru echipamentul SPA exterior?

În primul rând, acestea au fost supuse unor teste stricte înainte de livrare și doar cele care au trecut aceste teste și s-au încadrat în standardele de fabricație au fost trimise spre livrare. Pentru detalii vă rugăm să consultați manualul de utilizare, care vă poate oferi explicații detaliate precum și procedura de utilizare.

3 Ce este funcția de încălzire?

Această funcție poate încălzi apa automat atunci când temperatura apei este mai mică de 5 grade. Atunci când este nevoie, această funcție va porni încălzirea automată până când temperatura apei ajunge la 40 de grade, apoi tot în mod automat se va opri. Desigur, puteți opri funcția de încălzire, atunci când temperatura ajunge la ceea dorită, de exemplu, 18 grade sau 20 grade

4 Ce este FRP? Și ce funcție are?

Numele complet al FRP este material plastic armat cu fibră de sticlă. Este un material opțional a echipamentului SPA, care este în mod normal fabricate din fibre și rășină. Deoarece acrilul este casant, are nevoie de armătură iar FRP este cea mai buna alegere.

5 Cum sa recunoști dacă apa încă este curată sau nu? Trebuie schimbată sau nu?

De fapt, nu este necesară schimbarea apei de multe ori, deoarece echipamentul nostru SPA exterior este dotat cu un dispozitiv care poate filtra apa. Cu funcția de sterilizare cu ozon și funcția de recirculare automată , apa se păstrează în general curată. Dumneavoastră puteți schimba apa ori de câte ori doriți, dar datorită acestor funcții acest schimb nu este necesar foarte des.

6 Ce este termo-izolarea? Și ce funcție are?

Termo-izolarea se referă menținerea căldurii de către materialele din care este produs echipamentul Noi am optat pentru aceste materiale termo-izolante în fabricarea echipamentului SPA exterior pentru o mai bună reținere a căldurii tocmai pentru ca aceasta să nu fie cu ușurință disipată

7 Ce este masca? Cum se alege?

Pentru a estetiza echipamentul SPA, vă oferim o mască care are rol de a estetiza marginile echipamentului. Materialele din care este fabricată această mască sunt de obicei lemn sau PVC. Fiecare material este disponibil în trei culori care pot fi vizualizate pe pagina noastră web.

8 Cât de des trebuie schimbată apa?

În funcție de utilizare și tipul de sistem de igienizare, un echipament SPA sau o cadă cu hidromasaj in care apa este curată și dezinfectată cu soluție fără clor, trebuie drenat și reumplut după un interval de două până la patru luni. Acest lucru este necesar deoarece cantitatea de reziduuri solide devine excesivă, ceea ce face dificilă menținerea igienei și Ph-ului apei. web.

9 Cât de des ar trebui să curăț filtrul?

În funcție de frecvența utilizării, este, în general, o bună practică de a clăti filtrul o dată pe săptămână cu apă curată pentru a îndepărta părul și alte impurități. La fiecare 3 – 4 luni și la fiecare schimbare de apă, filtrul trebuie să fie tratat cu un compus de curățare a filtrului proiectat special în acest scop. Vă recomandăm metoda de rotație: dacă aveți două filtre (unul în echipamentul SPA și un filtru de rezervă). Scoateți filtrul murdar și clătiți-l bine, având grijă să se curețe între pliuri. Scufundați filtrul într-o găleată de 19 litri de soluție de curățare, peste noapte, sau în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj. Puteți instala acum filtrul curat în timp ce filtrul murdar este la curățat. După înmuiere, clătiți din nou și lăsați-l să se usuce complet. Cu această metodă, filtrele dumneavoastră vor avea o durată de viață mai lungă și nu va mai trebui să așteptați pentru a utiliza echipamentul SPA.

10 Este bine să utilizezi ceară auto pe Echipamentul meu SPA?

Nu. Ceara auto este concepută pentru finisaje auto, și, în general, nu va rezista în apă caldă. Folosăți un produs special conceput pentru echipamentele SPA acrilice sau termoplastice.

11 Echipamentul meu SPA pierde apă. Cum pot găsi scurgerea?

Scurgerile pot fi greu de găsit, dar o cauza frecventă sunt garniturile sistemului de pompare. Verificați dacă există scurgeri de apă la pompă. De asemenea, verificați sistemul de încălzire, comutatorul de presiune și toate instalațiile compuse din țevi, îmbinări și conectori. În cazul în care, printr-o inspecție vizuală nu se identifică scurgerea, puteți încerca adăugarea unor colorant alimentar în circuitul apei. O altă metodă este de a permite apei din echipamentul SPA să ajungă până la nivelul de stabilizare. Există o bună șansă să găsiți calea de scurgere la acest nivel. O altă metodă este de a umple echipamentul SPA până la nivelul optim, apoi lăsați-l să funcționeze o zi întreagă, marcând nivelul redus de apă cu un creion. Apoi completați cu apă până la nivelul optim, și lăsați echipamentul, timp de o zi fără a funcționa. În cazul în care apa scade cu același volum în ambele teste, aceasta vă va indica faptul că probabil avea o scurgere în baza echipamentului (care include duzele-jet și / sau alte componente ale bazei). În cazul în care nivelul apei a scăzut mai mult atunci când pompele au funcționat, este mult mai probabil o garnitură sau o țeavă. Prin utilizarea unui adeziv de izolare de calitate, puteți economisi niște bani de reparații. Deși nu reprezintă întotdeauna un remediu permanent, poate fi utilizat de mai multe ori la nivel de scurgeri minore, excepția făcând garniturile sistemului de pompare, care vor trebui înlocuite.

12 Pompa nu mai funcționează, scoțând doar un bâzâit. Ce s-a întâmplat?

O cauză comună poate fi un rotor blocat sau rupt, sau lagărele de susținere pot fi lărgite. În cazul în care arborele motorului poate fi rotit cu mâna, atunci problema poate fi un comutator al pompei murdar, condensator de pornire defect, armătura motorului arsă sau alte probleme electrice ale motorului.

13 Echipamentul SPA nu încălzește. Ce poate fi defect?

În primul rând, verificați filtrul. Filtrele murdare sau înfundate sunt una dintre cele mai comune cauze ale problemelor de încălzire. Încercați să puneți în funcțiune echipamentul SPA fără filtru (este posibil să fie nevoie să apăsați butonul de reset). Dacă totul funcționează corect în acest mod, atunci filtrul a fost problema. Următorul pas este verificarea indicatorul luminos de încălzire. În cazul în care nu este luminat, atunci este posibil ca sistemul de încălzire să nu fie pus sub tensiune. Ar putea fi un termostat defect sau blocat, siguranțele încălzitorului (verificați prin apăsarea butonului de resetare), comutatorul de presiune sau de debit. Dacă nici una dintre aceste componente nu este cauza , acesta ar poate fi un releu sau contact defect. În cazul în care lumina este aprinsă, dar apa nu circulă, sistemul de încălzire nu va funcționa. Dacă indicatorul este aprins, iar apa circulă, atunci aveții cel mai probabil, un element de încălzire defect.

14 De ce se supraîncălzește apa ?

Mai mulți factori pot fi cauza supraîncălziri apei și aici specificăm: un termostat blocat, un releu blocat sau contact al echipamentului SPA, sau chiar suprasolicitarea pompei pe viteză mare pentru o perioadă mai lungă de timp. O altă posibilitate este o siguranță defectă a sistemului de încălzire, probabil în combinație cu una din componentele enumerate mai sus.

Share This