Va sun înapoi

Catalog gratuit

Un piscine OUTDOORSPA este placerea luxului pentru fiecare la un pret care nu a fost niciodata mai accesibil.

Piscine este fabricat din material acrilic, personalizat cu 18 variante diferite de texturi si culori, poate fi folosit atat in varianta incastrata, cat si traditionala. Grosimea materialului acrilic il face echipamentul tau pe viata. Piscine nostru   iti permite sa te bucuri de miscare si sa inoti acasa la tine. Inotul este cel mai complet sport! Acest echipament OUTDOORSPA cu inot pentru exterior sau interior este prevazut cu jeturi pozitionate strategic pentru masaj: poti beneficia de masaj intens in zona lomabra, la picioare, sau la spate, in functie de necesitate si fiecare pozitie a jeturilor are caracteristici diferite astfel ca echipamentul poate fi utilizat si pentru fizioterapie. Instalatie pentru cromoterapie poate fi adaugata echipamentelor noastre si iti poti personaliza intensitatea luminii cu modulele optionale. Printre optiunile disponibile este si cea de aromaterapie care va intensifica efectele senzoriale ale sesiunilor de masaj. Poti alege orice optiune asa cum o doresti: Echipamentul nostru nu necestita utilizarea de arome sau parfumuri. Instalat in mod traditional, nu incastrat, acesta nu este fix putand fi mutat in orice alta locatie. Instalarea este posibila pe un suport de sustinere de otel. In gradina, in antreu, in garaj sau in casa, echipamentul tau spa… Noul tau echipament OUTDOORSPA este pregatit sa iti ofere momente de relaxare. Numarul mare de accesorii transforma un mini jacuzzi de exterior intr-un element integrabil in orice loc ti-ai dori: Nu iti limita imaginatia! Peronalul nostru te va indruma in alegerea echipamentului si accesoriilor idelae pentru ceea ce iti doresti!

Idealul din ambele lumi – jacuzzi și piscine într-un singur! SPA pe tot parcursul anului, piscine este produsul de joacă și exercițiu perfect

Modelul nostru special și revoluționar piscine cu Cascadă oferă o experiență unică atât pentru relaxare, cât și cu beneficii terapeutice.
În anul 2008, producătorul nostru a proiectat cel mai mare echipament spa de inot, fiind unic la acel moment pe piața mondială. Cu mai mult loc pentru înot decât orice alt echipament spa de pe piață, modelul nostru combină distracția, sala de fitness și relaxarea într-un singur pachet special pentru dumneavoastră.

Ansamblul este dotat cu un sistem de filtrare, eficiență energetică maximă, puritatea maximă a apei.

Share This