151109bja jac et pergola copie

OutdoorSpa –Jacuzzi si pergola

OutdoorSpa creează adevărate oaze de hidro-relaxare pentru confortul si plăcerea dumneavoastră!
Piscinele create de noi oferă spaţiu de distracţie, de revigorare şi obţinere a beneficiilor terapeutice, prin înot.
Producem piscine Spa pentru exterior, cu un design unic, la care puteţi să vă aduceţi aportul prin exprimarea dorinţelor şi a preferinţelor. E atât de simplu să aveţi propriul dumneavoastră Spa, să vă oferiţi liniştea şi armonia de care organismul dar şi sufletul au nevoie.
Puneţi-vă muşchii în mişcare, durerile articulare vot fi ameliorate prin hidromasaj, relaxaţi-vă în apă caldă, la orice oră doriţi, fără să vă deranjeze nimeni.
Un moment numai bun pentru o reuniune de familie, într-un cadru unic, armonios, în apă fierbinte, o terepie folosită de cele mai vechi culturi.
Echipa noastră este într-o continuă căutare şi perfecţionare, pentru a vă oferi cele mai bune echipamente Spa, pentru a testa şi valorifica în producţie cele mai bune materiale.
Realizările noastre implică un număr de 18 modele de echipamente pentru Spa şi înot. Toate acestea au caracteristici variate, dimensiuni şi design în funcţie de preferinţele clienţilor. Pe mulţumirea şi satisfacţia lor ne-am bazat campania de promovare a produselor noastre. Şi ne-am extins până dincolo de graniţă, căci şi străinii apreciază piscinele Spa produse de OutdoorSpa.
Suntem o firmă recunoscută printre producătorii de căzi cu hidromasaj şi echipamente pentru înot şi spa, pentru calitatea materialelor, pentru testarea produselor şi siguranţa pe care o au consumatorii când le folosesc.
O astfel de piscină pentru spa şi înot poate da culoare şi savoare unei grădini, fie că este a dumneavoastră, fie dacă sunteţi un proprietar de pensiune.
În funcţie de ce caracteristici funcţionale trebuie să aibă piscina spa, trebuie realizat un proiect analizat până la cele mai mici detalii. Structura de rezistenţă şi arhitectura sunt baza, însă finisajele şi forma dau savoare produsului finit, iar pentr asta OutdoorSpa are cei mai pregatiti angajaţi.

151109bja photo jacuzi 2 filles

Piscinele cu Jacuzzi – ideale pentru relaxare şi distracţie

OutdoorSpa creează piscinele cu Jacuzzi ideale pentru relaxarea şi distracţia cu întreaga familie sau cu prietenii. Veţi îmbina sănătatea cu plăcerea. Piscine de diverse dimensiuni, de exterior, cu echipamente pentru Spa, dotate cu ultimele tehnici în hidromasaj, gasiti la noi, concepute de o echipă dinamică, orietată spre calitatea produselor realizate, care caută mereu ultimele material şi procedure din domeniu, pentru a veni în întâmpinarea dorinţelor şi necesităţilor clienţilor noştri.
Încă din antichitate s-a folosit tehnica hidroterapiei, adică îmbinarea dintre apa în mişcare, căldură, masaj, în ameliorarea stărilor de stres, în durerile articulare şi pentru inducerea stării de bine.
Jeturile de apa, dacă sunt şi direcţionate corect ajută în tonifierea muschilor si pentru accelerarea metabolismului, având efect benefic şi în curele de slăbire.
Căldura intervine în ameliorarea stării de sănătate prin dilatarea vaselor de sange, ajutând la creşterea fluxului sangvin si la imbunataţirea circulaţiei. Pielea va căpăta fermitatea pe care o doriţi dintotdeauna, mai ales în cazul femeilor.
Jeturilor vor creea o forta ascensională, care va induce starea de libertate, nu veţi mai resimţi greutatea corporală, scăpând de tensiunea acumulată în muşchi şi încheieturi.
Puteţi amplasa aceste piscine în exterior, pentru a vă invita prietenii la o petrecere de neuitat, într-o baie fierbinte, sau pentru turisţii pensiunii dumneavoastră, oferindu-le un motiv în plus să vă aleagă pentru cazare, dând un farmec aparte grădinii din jur.
Masajul relaxant, uşor sau cel în adâncimea ţesuturilor se obţin prin reglarea intensităţii. Un efect deosebit pe care îl veţi simţi este datorat relaxării muşchilor, care nu vor mai presa nervii periferici şi automat starea de armonie şi pace o să vă domine.
O relaxare pentru corp şi minte într-o piscină cu Jacuzzi creată pentru gusturile şi posibilităţile dumneavoastră este tot ce vă puteţi dori.
Problemele cotidiene nu vor avea nici o şansă pentru a vă rămâne în minte, după o astfel de baie.

Din punct de vedere psihologic, hidromasajul ofera, in general, o stare de confort psihic.Acesta stare de bine este urmare a faptului ca anumite segmente ale corpului se mobilizeaza foarte usor in apa. De remarcat este faptul ca acesta procedura este noninvaziva si ajuta la eliminarea stresului, anxietatii, depresiei, creind o stare de confort si incredere. Hidromasajul are ca functie principala activarea circulatiei periferice si masarea energica a membrelor inferioare.

Hidromasaj este in primul rand o metoda de relaxare si eliminare a stresului. El poate fiutilizat intratarea durerilor musculare siarticulare, precum si a celor ale sistemului osos.

Printre beneficiile hidromasajului enumeram: relaxarea musculaturii, eliberarea constanta de endorfine si noradrenalina, diminuarea efectelor stresului asupra organismului, imbunatatirea calitatii somnului, stimularea circulatiei sangvine si reducerea tensiunii arteriale, cresterea mobilitatii articulare si a fortei musculare, redobandirea coordonarii, diminuarea spasticitatii, se dezvolta simtul echilibrului,esential in mers.Terapiei de relaxare cu luminaCercetarile  au aratat ca avem cu adevarat nevoie de lumina puternica pentru a ne reduce stresul si de a ne  apara de simptomele depresiei de iarna.

Depresia de iarna poate fi tratata prin terapie cu lumina,deoarece acesta stare psihica are ca mecanism fiziologic impiedicarea secretiei de melatonina. Terapia prin lumina consta in expunerea controlata, timp de 30-60 minute, cu ochii deschisi, la o sursa de lumina alba, albastra sau verde. Terapiei cu lumina actioneaza ca un declanstor si reglator al proceselor biologice. Aceasta terapie ajuta organismul sa se regenereze, sa-si redobandeasca echilibrul si sa se autovindece.

Efectele terapeutice ale expunerii la lumina sunt: eliminarea stressului, relaxare fizica si psihica, purificare bioenergetica, activarea timusului – glanda endocrina care e raspunzatoare de starea de sanatate, fiind in legatura directa cu sistemul imunitar, tratarea depresiei sezoniere de iarna, armonizarea proceselor metabolice.

Psiholog Alina Blagoi http://psiholog-recrutare.ro/

Share This