Va sun înapoi

Catalog gratuit

Sauna OUTDOORSPA este livrata cu un kit de asamblare extrem de simplu de aplicat.

Este necesara doar cuplarea la sistemul electric. Sauna finlandeza, cu sistemul traditional bazat pe cuptor cu pietre vulcanice, este cunoscuta ca sauna uscata. Temperatura poate ajunge la 100°C cu umiditate care sa nu depaseasca 10-20%. Caracteristicile acestei saune inovative si eficiente sunt absenta totala a aburului (aerul cald este perfect uscat), capacitatea ridicata de detoxifiere a organismului, efectul in orice mediu specializat sau acasa, efortul foarte mic si simplitatea foarte mare a instalarii.

Sauna cu infrarosu este o noutate in materie de saune, fiind o  sauna  terapeutica, prevazuta cu unde infrarosii care aduc organismului numeroase beneficii. Sauna cu infrarosu poate fi folosita de o categorie mare de persoane datorita faptului ca  in aceasta sauna temperatura este mult mai scazuta (40-60 grade) fata de sauna traditionala finlandeza (80-100 grade).

The hammam (turkish bath) OUTDOORSPA is made with high quality materials, resistant to high temperatures. The hammam, unlike the sauna, makes use of steam for the purification of the body through the skin perspiration, in an ambient saturated with moisture. With the traditional sauna, instead, there is no moisture inside the room but only heat. The hammam (turkish bath) OUTDOORSPA is constituted by a series of panels to be assembled, in a very simple way, by a tempered glass door and by a steam generator.

Locuri:

un       deux     trois    quatre      cinq

 

Share This